Sidor

söndag 1 juli 2012

Svärdsklova

Igår blev det en mysig kvällssegling till Restaurang Svärdsklova. Fin vind från syd och sol gjorde färden till restaurangen till en ren njutning. Det var svårt att hitta information på restaurangens hemsida om var man kunde förtöja mm, men om man går på östra sidan om Fagerö så finns det en liten gästhamn med fin brygga precis nedanför restaurangen.

Igår stod grillbuffé på menyn och det var en spännande blandning av vildsvin, oxkött och strutskorv. Till detta serverades olika tillbehör. Allt smakade mycket bra och strax före nio lämnade vi Svärdsklova.

Tyvärr var det i stort sett vindstilla när vi kastade loss så det fick bli motorgång. Under resan klonkade det till lite konstigt från aktern och vi trodde först att det var något i stuvfacket som hade vält. När vi skulle hissa upp motorn upptäckte vi dock att det var fjädern i motorfästet som hade gått sönder. Detta innebär att man nu får lyfta motorn utan hjälp av fjädern. Jag ska se om det går att laga men jag är tveksam. Förmodligen får det bli ett nytt motorfäste till nästa säsong.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar